POS Entegratör Yeni Sürüm v3.7.38 Geldi

v3.7.38

Gurmehub’dan Heyecan Dolu Gelişme: POS Entegratörün Yeni Sürümü v3.7.38 Çıktı!

POS Entegratör ödeme kuruluşları ağını genişletmeye devam ediyor! Zaten 40’tan fazla ödeme kuruluşu ile birlikte çalışma özgürlüğü sağlayan POS Entegratörün ağına 2 yeni kuruluşu daha v3.7.38 sürümüne eklendi. 3D ödeme, Regular Ödeme, Taksit imkanları ve İade İptal özelliklerini destekleyen Paycell ve aynı şekilde 3D Ödeme, Regular Ödeme ve İade İptal özelliklerini destekleyen İşyerimPOS; POS Entegratörün ödeme kuruluşları ağına eklenmiştir.

POS Entegratör Yeni Sürüm v3.7.38 Geldi
Customize Your Website, Grow Your Business

Önceden mevcut olan bildirimler özelliği ile POS üzerinden başarısız bir işlem gerçekleştiğinde belirlenen e-posta adreslerine anlık bildirim gönderilmesini ve günlük veya haftalık rapor alma imkanını sunmaktaydı ve bildirim raporları ile POS üzerinde gerçekleştirilen işlemlere dair detaylı bilgiler içermekteydi. Yeni sürümde eklenmiş olan başarılı işlem e-postası ile artık başarıyla gerçekleşmiş işlemlerinde sıkı takibini yapmak mümkün!

Daha gelişmiş ve daha pratik

Excel dışarı aktarım özelliği artık 10 adet aktarım sınırına sahip değil. Ayrıca, servis erişim sorunları yaşandığında alınan hatalar bypass edilmiştir. Bununla birlikte, ödeme kırılımlı kuruluşlar için GiveWP tutar alanında meydana gelen bir hata düzeltilmiştir. Bu güncellemeler, kullanıcıların Excel dışarı aktarımını daha esnek hale getirirken, servis erişim sorunlarını minimize etmeyi ve ödeme kırılımlı kuruluşlar için daha doğru bir işlem yapmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte Paybull komisyon hesaplama formülü de güncelledi. Artık daha avantajlı işlem ücretleriyle hizmet veriyoruz.

Detaylı bilgi için

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *