Cargo Integrator Met With Its Users!

Cargo Integrator

POS Entegratör gibi büyük bir başarı elde ederek geliştirdiğimiz ürünlerimize yenisi eklendi! Kargo Entegratör ile Artık işletmenizin tüm kargo süreçlerini sizin için otomatikleştirerek size zaman kazandırıyor ve işletmenizin gelişiminde verimliliğinizi arttırmayı garantiliyoruz.

Cargo Integrator Met With Its Users!
Customize Your Website, Grow Your Business

Nedir Bu Kargo Entegratör? Size Ne Katabilir?

Aras, Yurtiçi, MNG, PTT, Sürat, UPS, DHL, Bolt and Sendeo gibi kargo firmalarıyla uyumlu çalışarak,tüm kargo firmalarını tek bir yerde yönetmenize ve kargo kodlarınızı tek tıklama ile oluşturarak kolayca takip etmenizi sağlayan bir eklentidir.

Kargo Entegratör’ü kullanmaya başladığınız gibi Shopify ve WooCommerce ile tam entegrasyon sağlayarak tüm kargo işlemlerinizi tek bir platformdan yönetebilecek duruma geleceksiniz. Kargo süreçlerinizi daha verimli hale getirerek zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacaksınız. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde teknik bilgiye ihtiyaç duymadan entegrasyon sürecini hızlıca tamamlayabileceksiniz. Takip numaralarının otomatik güncellenmesi ve kargo firmaları ile senkronizasyon gibi işlemleri zahmetsizce gerçekleştererek operasyonel iş yükünüzü azaltacak ve işinizin büyümesine odaklanabileceksiniz.

Kargo takibi ve teslimat süreçlerini anlık olarak izleyebilecek, müşterilerinize hızlı ve doğru bilgi sunabileceksiniz. Müşteri memnuniyetini artırmanın yanı sıra, işletmenizin operasyonel verimliliğini de maksimize ederek, zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacaksınız. Kargo Entegratör’ün sunduğu bu avantajlar sayesinde, rekabet gücünüzü artırarak işinizi büyütebileceksiniz.

Features

  • Kolayca Kargo Barkodu Oluşturma: Tek tıkla birden kargo kodu oluşturabilir ve her ürüne farklı paketleme ile birden fazla kargo kodu alabilirsiniz. Kargo Entegratör uygulaması, kullanıcıların kargo barkodlarını kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirmelerine olanak tanır. Kullanıcılar, barkod çıktıları için çeşitli boyut seçeneklerinden yararlanabilirler; örneğin, A4 kağıda veya A5 kağıda uygun boyutlarda barkodlar oluşturabilirler. 
  • Dilediğiniz Kargo Firması ile Çalışma: Ürünlerimizde kullanıcılara daima esneklik ve özgürlük sunmaya odaklıyız. Kargo Entegratör, Türkiye’deki tüm kargo firmalarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olmanızı sağlayan yenilikçi bir çözümdür. Bu uygulama sayesinde, tek bir platform üzerinden tüm kargo işlemlerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Her bir kargo firmasının sunduğu farklı avantajlardan faydalanarak, iş süreçlerinizi optimize ederken maliyetlerinizi minimuma indirebilirsiniz. Kargo firması değişikliklerinde bile, operasyonlarınızda kesinti yaşamadan hızlı ve pratik bir şekilde yeni firmaya geçiş yapabilirsiniz.
  • Parçalı Gönderim Yapma İmkanı: Kargo Entegratör uygulaması, kullanıcılarına esnek kargo seçenekleri sunarak lojistik süreçlerini daha da kolaylaştırır. Kullanıcılar, bir siparişteki her ürün için farklı barkodlar oluşturabilir ve bu ürünleri farklı kargo firmaları ile gönderebilirler. Ayrıca, aynı siparişin içindeki ürünleri farklı zamanlarda kargolama imkanına sahip olurlar.
  • Kolay Arayüz ile Kullanıcı Dostu Deneyim
  • Kolay Sipariş Yönetimi ve Takibi
  • Gelişmiş Raporlama ile Tüm Aşamaları Tam Zamanlı Takip İmkanı
  • Müşteri Memnuniyeti Garantili

Hemen şimdi Demo sürümünü deneyerek Kargo Entegratör ile tanışın, işletmenize uygun aboneliği seçerek kullanmaya başlayın!

Cargo Integrator
Customize Your Website, Grow Your Business

Daha fazla ürün güncellemesi için News sayfamızı inceleyin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *