Kuveyt Türk Sanal POS Alt Yapısı Güncellemesi

Kuveyt Türk Sanal POS Alt Yapısı Güncellemesi

Kuveyt Türk, sanal POS sistemlerinde 3D Secure işlemleri için bir güncelleme duyurusu yapmış. Bu güncelleme, 3D Secure 2.0’ın yeni versiyonları ile uyumlu olmak üzere, kart doğrulama süreçlerinde şifresiz işlemlerin gerçekleştirilmesi ve risk skorlarının üretilmesi amacıyla, kart hamiline ait daha fazla bilginin toplanmasını içeriyor. Duyuruda, 3D Secure işlemleri için yeni alanları içeren güncel entegrasyon dokümanları ile yapılabileceği ve üye iş yerlerinin bu güncellemeleri 20 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlamaları isteniyor. Ayrıca, güncel URL adreslerinin kullanılmasının önemli olduğu vurgulanıyor. İlgili geliştirmelerin yapılmaması durumunda işlem kesintileri yaşanabileceği de belirtilmiş.

Güncel tüm dokümanlar Kuveyt Türk’ün kurumsal sanal POS panelinde, https://kurumsal.kuveytturk.com.tr adresinde paylaşılmaktadır.

POS Entegratör Kuvey Türk Güncellemsine Hazır

Son olarak, Gurmehub olarak, Kuveyt Türk’ün sanal POS sistemlerinde gerçekleşen bu önemli güncellemeyi dikkate alarak, POS Entegratörde gerekli değişiklikleri başarıyla tamamladığımızı ve bu güncellemenin artık yayında olduğunu siz değerli kullanıcılarımıza duyurmak isteriz. Bu güncelleme ile birlikte, daha güvenli ve verimli bir ödeme deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin işlemlerini daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak için sürekli olarak teknolojik yenilikleri takip ediyor ve hizmetlerimizi güncel tutuyoruz. Gurmehub olarak, sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına teknolojik gelişmelere uyum sağlamaya devam edeceğiz.