WooCommerce 8.5 Sürümü Duyuruldu

WooCommerce 8.5 Sürümü Duyuruldu

WooCommerce Blocks WooCommerce Core ile Birleştirildi

WooCommerce Block özelliği çekirdek sürümü ile birleştirildi. Artık 8.5 ile beraber ana uygulama içinde blocks desteği gelmeye başlayacak.

WooCommerce 8.5 Sürümü Duyuruldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komut Paletine WooCommerce ile İlgili Yeni Komutlar Eklendi

WooCommerce 8.5.0 sürümünde, WooCommerce görevlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirebilmek için Komut Paleti’ne özel WooCommerce komutları eklendi. Bu yeni komutlar, ürün oluşturma, sipariş verme, belirli ürün sayfalarına hızlıca gitme ya da belirli analiz raporlarına ve ayar sayfalarına kolayca ulaşma gibi işlemleri basitleştiriyor. Bu yenilikler, WooCommerce kullanıcılarının iş akışlarını önemli ölçüde hızlandırmayı amaçlıyor.

Komut Paleti, WordPress 6.3 sürümüyle tanıtılan yeni bir araçtır. Bu araç, kullanıcıların Post, Page ve Site Editörleri’nde belirli işlemleri kolayca yapmalarını sağlar. Basit bir Ctrl(Command)+K tuş kombinasyonu ve ardından istenen komutun yazılması ile çeşitli eylemler hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu özellik, kullanıcıların iş akışını daha da verimli hale getirmeyi amaçlıyor

Sipariş Kaynağının Raporlanması Özelliği Eklendi

WooCommerce 8.5 Sürümü Duyuruldu
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün

Farklı eklentiler ile yapılabilen bu özellik çekirdek uygulamanın içine aktarıldı. Yeni Sipariş İlişkilendirme özelliği, mağazanızdaki siparişlerin kaynağını belirlemenize olanak tanıyarak hem zaman hem de para yatırımınızı nereye yapmanız gerektiği konusunda daha bilinçli kararlar almanıza yardımcı olur. Bu özelliği açmak için WooCommerce > Settings > Advanced > Features kısmını kullanarak açabilirsiniz.

WooCommerce 8.5 Sürümü Duyuruldu
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün