Shopify’e Entegre Olan Claspo: Pazarlama Çabalarınızı İkiye Katlayın!

Claspo

Claspo, Ukranyalı web sitesi widget platformu, performans gösteren widget’ları platforma entegre etti. Artık satıcılar, e-ticaret yazılımının uygulama mağazasından uygulamayı indirerek pazarlama çabalarını arttırabilirler. Claspo’ya göre, widget’larını kurmak dönüşümleri iki katına çıkarabilir.

Şablon Kütüphanesine Erişim

Claspo
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün

2021 yılında Ukrayna merkezli olarak kurulmuş olan şirket; kullanıcıların web siteleri için pop-up’lar oluşturmasına izin veren akıllı bir web sitesi widget platformudur. Kodlama ve tasarım becerisini gereklilik yapmak ve bunun yerine sürükle-bırak düzenleyicisiyle 700’ü aşkın şablona ulaşım sağlar.

Mağaza sahipleri, ziyaretçilerin haber bültenlerine veya özel indirimlere kayıt olmasına izin veren pop-up’lar oluşturarak dönüşümü arttırabilirler ve bu yolla müşteri sadakatini kazanabilirler. widget’lar, üst üste gelmeyi veya aynı anda görünmeyi önleyen önceden ayarlanmış görüntüleme kurallarıyla birlikte gelir. Bu kurallar, müşterinin alışveriş esnasında rahatsız olmasını engeller.

Özellikle Avrupa müşterileri için önemli olan, bir mağaza uluslararası satış yapıyorsa, Claspo’nun dinamik çokdilli widgetları sunmasıdır. Bu widgetlar ile otomatik olarak ziyaretçinin tarayıcısının diline veya web sitesinde seçilen dile uyum sağlamasını sağlar.


Claspo’nun içinde neler var:

  • 36 kullanım durumu için 700’den fazla şablon
  • Kullanımı kolay sürükle-bırak düzenleyici
  • Düzenleyicide stokta bulunan görseller ve simgeler
  • Düzenleme sırasında düzenleri değiştirebilme
  • Bir widget içinde sınırsız görseli sığdırmak için kaydırıcı
  • Olağanüstü kullanıcı deneyimi için önceden belirlenmiş görüntüleme kuralları
  • Ülke, bölge, şehir bazında coğrafi hedefleme
  • Yeni web site ziyaretçilerini hedefleme
  • Widget’ın KPI’larını izlemek için yerleşik analitikler
  • Hipotezlerinizi doğrulamak için A/B testi
  • ESP’ler, CRM’ler, CDP’ler ile entegrasyonlar
  • Paydaşlarla widget canlı testi

Claspo Entegrasyonun Geleceği

Claspo
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün

Şirketin şu anda e-ticaret, lojistik, imalat ve daha fazlası gibi çeşit çeşit sektörlerde 500’den fazla müşterisi bulunmakta ve Shopify ile entegrasyon muhtemelen müşteri sayısında artışlara sebebiyet olacaktır. E-ticaret entegrasyonunun yanı sıra, Şirket daha diğer yazılım sistemleri ile entegre edilebilirdir. “Bu, widget’ların genel pazarlama stratejinize uyum sağlamasına, veri iletimini ve depolamayı merkezileştirmesine ve müşterilere tutarlı, kişiselleştirilmiş bir çokkanallı deneyim sunmasına olanak tanır…….Claspo, Shopify perakendecilerinin her aşamada görevlerini kolaylaştırır. Widget’ları kurmak, önceden belirlenmiş UX odaklı görüntüleme kurallarıyla basitleştirilmiş ve bunları yönetmek, varsayılan üst üste binmeyi koruma ile sorunsuzdur” dedi. Claspo’nun kurucusu ve CEO’su Nikita Korchevskyi.

Kaynak

Claspo Resmi Website

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir