Bluehost Cloud: Yeni WordPress Bulut Hosting

bluehost cloud

Bluehost, bu sene wordpress kullanıcıları için özel olarak bulut tabanlı yeni hosting çözümünü sundu. WP Cloud altyapısı üzerine inşa edilmiş bu çözüm ile yüksek trafik ve performans gereksinimleri için WordPress.com ile iş birliği gerçekleştirildi.

WordPress.org tarafından önerilen üç hosting sağlayıcısından biri olan Bluehost Cloud, %100 ağ çalışma performansı ile daha hızlı sayfa yükleme süresi ile yüksek verimlilik vaat eden yöntemli hosting hizmeti sunmaktadır. Ayrıca trafik artışlarını ücretlendirme yapmadan yönetebilir.

Web sitesi oluşturma alanında, her piksel önemlidir, her saniye değerlidir ve her müşterinin memnuniyeti önceliklidir. Bluehost ve Automattic arasındaki işbirliği ile başlatılan Bluehost Cloud ile, web sitesi profesyonelleri, ajanslar ve serbest çalışanlar için yeni bir güven çağı başlatıyoruz. %100 çalışma süresi SLA’sından, son derece hızlı sayfa yükleme hızlarına kadar, Bluehost Cloud, benzersiz WordPress uzmanlığımızla desteklenmekte ve yüksek trafik ve yüksek performanslı web siteleri için özenle tasarlanmıştır. Bluehost Cloud, dünya çapındaki küçük işletmelere hizmet etme konusundaki uzun vadeli taahhüdümüzü tamamlayarak ajans pazarına heyecan verici bir genişleme sunuyor ve WordPress hızı, güvenilirliği, ölçeklenebilirliği ve desteği için yeni bir standart belirliyor

Bluehost’un ana şirketi Newfold Digital’in Hosting Kıdemli Başkan Yardımcısı Satish Hemachandran

Bluehost Cloud, WP Cloud altyapısını kullanıyor; “yalnızca WordPress için baştan sona inşa edilmiş tek bulut platformu”. WP Cloud, gerçek zamanlı yedeklemeler, anti-spam önlemleri ve kötü amaçlı yazılım taramaları ile sağlam güvenlik sağlar. Dahili CDN, 28 global veri merkezi ve otomatik WordPress kenar önbellekleme gibi özelliklerle inanılmaz web sitesi hızı garantisi sunar.

Bluehost Cloud özellikler ve avantajlar

Maksimum Website Hızı: Bluehost Cloud’un altyapısı hız için optimize edilmiştir ve özellikle Yönetilen WordPress web siteleri için yapılmıştır.

bluehost cloud
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün

Kolay Yönetim: Bluehost Cloud, web sitenizi oluşturmaya odaklanmanıza yardımcı olacak tam olarak yönetilen hizmetler sunar. PHP yapılandırmaları, WordPress Core güncellemeleri, otomatik yedeklemeler ve güvenlik katmanları gibi ayrıntıları yönetme konusunda endişelenmenizin önüne geçiyor.

WordPress uzmanlarına her an erişim: Eğitimli WordPress uzmanlarına telefonla veya sohbet yoluyla ulaşabilirsiniz. Sohbet desteği 7/24 mevcuttur ve telefon desteği pazartesiden cumaya normal çalışma saatleri içinde mevcuttur.

bluehost cloud
Web Sitenizi Özgünleştirin, İşinizi Büyütün

Güvenlik ve koruma: Bluehost Bulut planları, DDoS koruması, web uygulaması güvenlik duvarı ve yedeklemeleri içeren kötü niyetli saldırılara karşı otomatik korumayla birlikte gelir. Bir saldırı durumunda sitenizi tek tıklamayla önceki durumuna geri yükleyebilir, böylece sizin veya müşterileriniz üzerindeki etkiyi en aza indirebilirsiniz. Ek olarak, tüm Bluehost Bulut planları, web sitenize gönderilen ve web sitenizden gönderilen verilerin güvenli ve şifreli olduğundan emin olmak ve web sitenizi bilgisayar korsanlarından ve dolandırıcılardan korumak için bir ‘SSL’yi Şifreleyelim’ içerir. Yetkisiz erişimi önlemek ve korumayı geliştirmek için hesaplarınızda 2 faktörlü kimlik doğrulamayı da etkinleştirebilirsiniz.

%100 ağ kullanılabilirliği ve çalışma süresi izleme: Bluehost Cloud, %100 ağ kullanılabilirliği ile sitenizin her zaman çevrimiçi kalmasını sağlar. Siteniz büyüdükçe ani trafik artışlarını ve yüksek trafiği karşılayacak şekilde ölçeklenir. Veri merkezi düzeyinde otomatik yük devretme sistemi, sorun durumunda sitenizi ve dosyalarınızı başka bir konuma kopyalayarak kesintisiz çalışmasını sağlar.

Kaynak

Daha detaylı bilgi için Bluehost’un resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir