POS Entegratör’e Rubikpara Entegrasyonu Eklendi!

rubikpara

POS Entegrator şimdi daha çeşitli! Satıcılara esnek imkanlar sağlayabilmek için daima gelişmede olduğumuz eklentimize, kullanıcılarımızın ödeme işlemlerini daha da kolaylaştırmak ve çeşitlendirmek için Rubikpara Sanalpos hizmetini sistemimize ekledik. Bu yeni entegrasyon ile müşterilerimize daha geniş ödeme seçenekleri sunarak ödeme süreçlerini hiç durmadan iyileştirmeye devam ediyoruz.

Artık posentegrator aracılığıyla Rubikpara SanalPOS hizmeti kullanarak işlemlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Mevcut kullanıcılarımız hemen Rubikpara SanalPOS hizmetini aktive edebilir ve bu yeni hizmetin avantajlarından yararlanmaya başlayabilirler.

Yeni entegrasyonumuzun işinize sağlayacağı faydaları keşfetmek ve ödeme işlemlerinizi bir üst seviyeye taşımak için bizi takipte kalın!

Rubikpara nedir?

Rubikpara, sanal cüzdan uygulaması olması ile kullanıcılarına harcama ve birikim işlemlerini gerçekleştirme ve takip etme imkanı sunar. Fakat bununla beraber, SanalPOS hizmeti de sağlar. İşte SanalPOS’un öne çıkan özellikleri:

İşlem Ücreti ve Ekstra Kesintiler Yok

Kullanıcılarından işlem ücreti kesmemesi ile birlikte aidat ve gizli ücretler gibi ekstralar gibi maliyetler de bulunmamaktadır. Bu yolla, kullanıcılar ödeme işlemlerini gerçekleştirirken ek maliyetlerle karşılaşamazlar.

Düşük Komisyon Oranları

Rubikpara SanalPOS, düşük komisyon oranları sunarak kullanıcılarının maliyetlerini minimize eder. Bu özelliği ile, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal bir ödeme çözümü sağlar.

7/24 Müşteri Desteği

Rubikpara SanalPOS, 7/24 müşteri desteği sunarak müşterilerinin her an yanında olur. Olası sorunlar veya sorular için sürekli ulaşılabilir bir destek ekibi bulunur, böylece satıcılar herhangi bir aksaklık yaşamadan işlemlerini sürdürebilirler.

Geniş Kapsamlı Entegrasyon

Tek bir entegrasyon ile Rubikpara SanalPOS, bir çok banka ve kredi kartlarını destekler. Bu sayede, müşterilerinizin farklı ödeme yöntemleri kullanarak alışverişlerini kolaylıkla gerçekleştirmelerini sağlar. İşletmeler için bu, ödeme kabul sürecini basitleştirir ve müşteri memnuniyetini artırır.

Tercih Edilen Bir SanalPOS Çözümü

Bu özellikleri sayesinde, Rubikpara SanalPOS, güvenilir ve kullanıcı dostu bir ödeme çözümü olarak öne çıkar. Düşük maliyetler, yüksek güvenlik ve sürekli destek ile birçok işletme tarafından tercih edilmektedir.

Rubikpara SanalPOS’un Posentegrator’a entegrasyonu, kullanıcılarımıza daha fazla ödeme esnekliği ve kolaylığı sağlamak için önemli bir adım oldu. Bu entegrasyon sayesinde işletmeler, düşük maliyetlerle ve geniş ödeme seçenekleriyle müşteri memnuniyetini artırabilir ve ödeme işlemlerini daha verimli hale getirebilirler. Yüksek güvenlik standartları ve 7/24 müşteri desteğiyle desteklenen Rubikpara SanalPOS, kullanıcı dostu bir çözüm olarak öne çıkıyor ve işletmeler için tercih edilen bir ödeme platformu haline geliyor.

Diğer haber yazıları için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir